Voor al uw dak- en installatie werkzaamheden

DAK EN INSTALLATIEBEDRIJF K.J. van der Vis

Tel: 0653124290

Email: kj@vistexel.nl

De cv-ketel is één van de belangrijkste maar ook één van de meest energie verbruikende apparaten. Is uw cv-ketel rond de 15 jaar oud dan is vervanging zeker aan te raden, uit het oogpunt van energie verbruik, maar ook uit bedrijfszekerheid. Een reparatie bij oude cv-ketels is wel te doen, maar houdt u er dan rekening mee dat u deze kosten niet meer terug verdient.


Een cv-ketel vervangen is vakwerk. Laat u door ons uw cv-ketel vervangen dan bent u verzekerd van een deskundige montage zonder verrassingen achteraf. Ook na het vervangen van uw cv-ketel kunt u op ons rekenen: Uw cv-ketel vervangen wij binnen een halve dag!


Vaak wordt gedacht dat het vervangen van de ketel een gigantische klus is maar door onze ervaring is dat in de meeste gevallen sneller gedaan dan u verwacht en met een minimum aan overlast. De cv-ketel vervangen kost over het algemeen maar een halve dag. Onze monteurs werken netjes en nemen alle mogelijke voorzorgsmaatregelen om schade te voorkomen en laten uw huis voorzien van een nieuwe cv-ketel weer netjes achter.

Wanneer uw cv ketel vervangen ?

© vis texel Oudeschild Texel 2017


Contact webmaster